Кадър Нова ТвПолитически лидер коментира пресдстоящите избори и за пореден път

...
Кадър Нова ТвПолитически лидер коментира пресдстоящите избори и за пореден път
Коментари Харесай

Христо Иванов: Български демократи в Турция няма да гласуват за Доган и да се водят по Ердоган. ДПС ги плаши

Кадър Нова Тв

Политически лидер коментира пресдстоящите избори и за следващ път нападна една от водещите ни партии.  Не си търсим причина, с цел да спорен изборния резултат. Искаме процедури и рестарт за честното осъществяване на вота. Това заяви съпредседателят на Демократична България Христо Иванов. 

" Нека членовете не СИК да е съгласят да бъдат снимани, с цел да има почтени избори. Нека всички да можем да забележим изборния развой ", прикани още той. 

" Една бюлетина може да стане невалидна с едно драсване на химикала ", добави Иванов. 

" В Турция има достоверни български демократи, които няма да гласоподават за Доган и да се водят по Ердоган. Движение за права и свободи ги плаши ", коментира Христо Иванов. 

" Политиците би трябвало да създадат по този начин, че всички българи в чужбина да могат да гласоподават. А не Валери Сименов да споделя " да си заловен самолета ". Тези хора ще желаят да гласоподават против наглостта и Симеонов ", обясни съпредседателят на Демократична България. 

" Засега виждаме, че Външно министерство пробва да си свърши работата. Въпросът е кардинален, а за един или два гласа ", разяснява още Иванов тематиката за българите в чужбина. 

Коалиция с Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи няма да вършим. Искаме да забележим дали Слави Трифонов и Мая Манолова стоят на нашата позиция за Гешев, политиката, стопанската система, безапелационен бе съпредседателят на Демократична България. 

Имаме проект, с който да понижим административната тежест със 70%, разкри като предизборно обещание Христо Иванов, написа Novini.bg. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР